Our Last News

Wat is een fine art shoot?

Wat is een fine art shoot?

Dit is een veel gehoorde vraag van klanten van mij. Dus vandaar hier een uitleg met een voorbeeld van een recente shoot. Bij een fine art shoot is het niet mijn doel om het model zo realistisch mogelijk vast te leggen maar probeer ik er, vanuit mijn eigen visie, een artistiek kunstwerk van te maken waarbij emoties een belangrijke rol spelen. Ik maak hierbij in de studio gebruik van verschillende lichtvormers en props. Op locatie maak ik gebruik van het daglicht en eventueel ook props. Het streven is om iets te maken wat bijzonder is om aan uw muur te hangen.
Hier een voorbeeld van een recente fine art shoot met een prachtig 7 jarig dametje met een heerlijk eigen willetje! We hebben super veel plezier gehad tijdens de shoot wat het soms best moeilijk maakte om serieus te kijken voor de camera. Maar dat is dan ook de reden waarom ik altijd een heel dagdeel in plan voor een dergelijke shoot. De prijs van deze shoot is 79,95 en hiervoor krijgt u 20 nabewerkte fotobestanden in hoge kwaliteit.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We Are Social

Recent Posts

Oops...
Slider not found.

Contactgegevens

Bianca Boogerd
G D Jordensplein 57
7417ZR
Deventer
Tel: 0613071063
mailto
website: www.biancaboogerd.nl
KvK nummer: 76286495