De fotograaf

Mijn naam is Bianca Boogerd, ik ben fotograaf. Wat een geluksvogel ben ik!

Op mijn 28e kreeg ik mijn eerste spiegelreflexcamera en sindsdien fotografeer ik met enorm veel plezier. In het begin fotografeerde ik natuur en stad. In eerste instantie vooral gericht op de techniek van de fotografie en daarna steeds meer zoekend naar mijn eigen stijl.
Sinds 2012 ben ik ook mensen gaan fotograferen en al snel was ik erachter dat dit veel voor mij kon betekenen. Ik zat midden in de zoektocht naar mezelf. Mijn camera en het persoonlijke contact met mijn “modellen” hielpen mij met ontdekken, uitproberen, voelen, ontwikkelen, groeien…

Nu, anno 2019 , heb ik twee keer geëxposeerd en mijn eerste twee “kunstseries” gemaakt.
Vervolgens heb ik me op 4 november ingeschreven bij de kamer van koophandel en mag ik me professioneel fotograaf noemen!.

Ik verdeel mijn tijd in het maken van portret foto’s in opdracht en vrij werk.
Mijn foto’s onderscheiden zich omdat ik binnen mijn eigen stijl fotografeer en daarin altijd op zoek ben naar de mens achter de foto, naar emoties, van iemand neerzetten en een “cheese” foto maken word ik niet gelukkig. Voor mij is ieder mens bijzonder en om die reden wil ik er dan ook altijd een bijzonder werk van maken. Ik doe altijd mijn uiterste best om iemand op zijn gemak te stellen door eerst even kennis te maken voor we aan de fotoshoot beginnen. Ook vind ik het enorm leuk om te werken met mensen met een beperking. Mijn geduld en empathisch vermogen komen hierbij heel goed van pas.

In mijn vrije werk maak ik foto’s die mijn gevoelens of mijn visie uitdragen. Hiermee hoop ik mensen na te laten denken, uit te dagen om voorbij hun eigen comfortabele positie te kijken en vaste denkbeelden te doen kantelen.

Mocht het je leuk lijken om zelf ook zo’n unieke fotoshoot te doen, ben je geinteresseerd in één van mijn werken of wil je gewoon wat informatie neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

We Are Social

Recent Posts

Oops...
Slider not found.

Contactgegevens

Bianca Boogerd
G D Jordensplein 57
7417ZR
Deventer
Tel: 0613071063
mailto
website: www.biancaboogerd.nl
KvK nummer: 76286495