“Modellen” gezocht!

Op zoek naar “modellen” voor twee nieuwe projecten!

Nadat ik mijn eerste art-serie afgerond heb ben ik weer op zoek naar van allerlei soorten mensen die voor mij “model” willen staan voor mijn volgende serie!

De meeste mensen schrikken bij het woord “model” en/of denken dat ze niet geschikt zullen zijn. Om dit uit de wereld te helpen: Ik maak beelden die een weerspiegeling moeten zijn van de maatschappij en daarbij horen dus alle type mensen dus wellicht ook jij!

Leeftijd: van 18 tot 80

Kledingmaat: alle!

Geslacht: Iedereen!

Project 1:

De serie zal gebaseerd zijn op songteksten!
Wat bedoel ik hiermee?
Iedereen heeft wel zo’n liedje wat speciaal voor hem/haar is om allerlei redenen. Jij vast ook! Vaak is dit vanwege de songtekst maar het kan ook een liedje zijn wat herinnerd aan een speciaal moment.
Nou is het mijn bedoeling om een beeld (foto) te bedenken bij jou favoriete liedje met jou als model. Vervolgens bedenk ik daar een locatie bij, dat kan in mijn studio’tje aan huis of op een buitenlocatie hier in Deventer zijn. Ik overleg uiteraard altijd met jou wat jij wel en niet wil omdat ik begrijp dat het best spannend is!
Ik ben op dit idee gekomen omdat ik, zoals heel veel mensen, me vaak gesteund heb gevoeld door muziek of dat bepaalde nummers me door een moeilijke periode heen hebben geholpen.
Ik hoop hiermee een gevoel van herkenning te brengen!

Project 2:

Deze serie gaat over de strijd die iemand met een post traumatische stress stoornis door seksuele en psychische mishandeling met zichzelf voert. Ik wil deze strijd weergeven in filmische beelden. Een voorbeeld hiervan kun je op deze site bij de nieuwsberichten onder “nieuw werk” vinden.
Hierbij is het belangrijk dat je een beetje kan acteren of inleven in dit onderwerp!
Het is dus geen beauty-shoot!!
Ik wil deze serie maken in het kader van (h)erkenning.

Als jij jezelf in één van deze twee onderwerpen herkent en je durft het aan om met mij tot een gaaf idee te komen waarin jij als “model” centraal staat dan kun je je via onderstaande link aanmelden bij mij. Graag met een link naar een sociaal platform van jou zoals facebook of instagram, dit is puur omdat ik het fijn vind alvast een beetje een beeld te hebben bij degene met wie ik ga samenwerken.
Mijn ervaring is dat het erg gezellige fotoshoots worden waarin wederzijds respect en plezier centraal staan! Dus doe eens gek, klim uit je comfortzone en meld je aan!
Deze shoot is op tfp basis, dat wil zeggen dat u de foto’s van de shoot na afloop krijgt toegestuurd, en als extra’tje maak ik nog een paar leuke portretfoto’s van u in uw eigen gekozen stijl!
Let op: Door voor mij model te staan geef je automatisch toestemming dat ik de foto’s mag gebruiken voor mijn website, social media platformen en een eventuele expositie of publicaties.
Ik zie jullie aanmeldingen tegemoet!

Groetjes,
Bianca

Contactformulier om je aan te melden:

april 15, 2019