Please don’t leave me alone

Een serie beelden over de angst om alleen gelaten te worden. Een universele angst die iedereen wel kent denk ik. In december begonnen met het uitwerken van het idee en begin februari een oproep geplaatst voor meiden en dames die model voor mij wilden staan. Tussen 8 februari en 9 maart heb ik 4 fotoshoots in het kader van deze serie gedaan. Op dat moment ontwikkelde een nieuw virus zich tot een pandemie en werden er maatregelen genomen om het virus te stoppen.

Vanaf 16 maart ging het land in een intelligente lockdown. Ik kon niet anders dan de fotoshoots die ik gepland had uit te stellen tot het weer veilig was.

En zo is mijn serie ineens wel heel erg actueel.

Hieronder een diaserie van de eerste vier beelden die ik gemaakt heb. (klik erop om de beelden in volledig formaat te zien)

Please don’t leave me alone

We Are Social

Recent Posts

Oops...
Slider not found.

Contactgegevens

Bianca Boogerd
G D Jordensplein 57
7417ZR
Deventer
Tel: 0613071063
mailto
website: www.biancaboogerd.nl
KvK nummer: 76286495