Waar ben ik nu mee bezig?

Momenteel ben ik druk met de fotoshoots in het kader van een serie beelden bij zeven quotes van Charles Bukowski. Ik ben hier al aardig mee op weg en heb tot nu toe zes shoots gedaan met ontzettend leuke mensen en met super gave resultaten! De laatste fotoshoot voor deze serie staat gepland en daarna op zoek naar een plek waar ik mag exposeren met deze serie! Tevens ben ik me aan het oriënteren op het gebied van verschillende papiersoorten waarop ik mijn werk kan laten afdrukken en verschillende inlijst en opplakmogelijkheden. Ik heb pas een portfolioboek laten drukken op fine art papier, wat is dat ongelooflijk mooi!! Zo blijf je ontdekken en leren..
Ook heb ik alweer een nieuw idee voor een volgende serie! Hierover kun je iets meer lezen op de pagina: Modellen gezocht!
Mijn expositie in het Deventer ziekenhuis is helaas afgelopen, maar dat betekent dat het weer tijd is voor nieuwe uitdagingen en dat is altijd goed!

Bianca

We Are Social

Recent Posts

Oops...
Slider not found.

Contactgegevens

Bianca Boogerd
G D Jordensplein 57
7417ZR
Deventer
Tel: 0613071063
mailto
website: www.biancaboogerd.nl
KvK nummer: 76286495